Monica Geuze over naam dochter: ‘Wil terug naar roepnaam’

MONICA TWIJFELT OVER NAAM DOCHTER
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Monica Geuze is inmiddels ruim vijf jaar moeder van haar dochtertje Zara-Lizzy. Hoewel ze de samengestelde naam in de eerste instantie prachtig vond, zit ze nu toch een beetje met de naam van haar dochter, zo vertelt ze in haar podcast ‘Geuze & Gorgels’.

De presentatrice kreeg haar dochter met haar ex-vriend Lars Veldwijk. Ze legt uit: ,,Ik had haar die naam gegeven omdat ik Zara een mooie naam vond en ik vond Lizzy een heel leuke naam, maar ik kende iets te veel mensen die Lizzy heten. Dus ik dacht: o, dat vind ik dan gek. Dus toen dacht ik: ik maak er Zara-Lizzy van als haar naam, maar dan doen we als roepnaam Lizzy.” 

Roepnaam

Inmiddels noemt Monica haar dochter van baby af aan al voluit Zara-Lizzy. ,,En dan denk ik nu de hele tijd van: ja, kutzooi, nu noemt iedereen haar al Zara-Lizzy, maar eigenlijk wil ik naar haar roepnaam Lizzy toe. Maar dat is een beetje gek nu.” 

‘Past bij haar’

Goede vriend Kaj Gorgels vindt dat Monica zich niet zo druk moet maken. ,,Ik zou het zo laten. Het past heel erg bij d’r”, besluit hij. Monica heeft haar twijfels. ,,Ja, maar hij is zo lang”, reageert Monica. ,,Het is zo’n mond vol: Zara-Lizzy. De intentie was Lizzy.”

Drastisch besluit

Monica nam eind november nog een drastisch besluit. Op Instagram liet ze weten dat ze stopt het haar sieradenmerk MeauxMeaux. Het sieradenmerk heeft Monica samen opgezet met vriendin Danique Bossers. ,,Het was een droom om samen als ZUSSEN zo’n mooi merk op te bouwen en we kijken terug op geweldige herinneringen samen!”, sluit ze haar bericht af. Vorig jaar richtte ze nog een lifestylemerk op, genaamd Sophia Mae. 

Tags

MONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck