Monica Geuze slaat terug naar Angela de Jong: ‘Durf je niet in mijn gezicht te zeggen’

Monica haalt uit naar schoolkrant journaliste Angela de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monica Geuze slaat terug naar Angela de Jong, die haar ‘zwaar irritant’ noemde. Monica denkt dat Angela dat nooit in haar gezicht zou zeggen. ,,Angela, I dare you.”

Angela de Jong ergert zich behoorlijk aan Monica, die het nieuwe panellid is in The Masked Singer. ,,Ik vond d’r zwaar irritant, moet ik je zeggen. Het grapje over de ’tang’ Loretta, dat sloeg bij mij ook nogal verkeerd”, zei Angela onlangs in de AD Mediapodcast.

The Masked Singer

Wat zei Monica precies? ,,Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?”, waar ze Loretta mee bedoelde. De andere panelleden reageerden behoorlijk verbaasd en ook kijkers konden er niet om lachen. ,,Wat zei Monica nu ineens tegen onze liefste Loretta? Iets met ‘oude tang? Sorry maar dit kan echt niet!”, schreef een kijker op X. ,,Monica toch wel meest respectloze opmerking van 2023… Is daar ook een prijs voor?”, schreef een ander.

Kritiek

In de YouTube-serie Open Kaart vraagt Robbert Rodenburg wat Monica van de sneer van Angela vindt. ,,Natuurlijk doet het me wat”, antwoordt Monica. ,,Als je dat over jezelf leest, dan is het niet dat je je daar beter van gaat voelen. Ik denk wel van, het is veel leuker natuurlijk als mensen zeggen: ‘Nou, wat is zij een leuke toevoeging en wat is het geweldig!’ Maar ik snap heel goed dat de kritiek er is.”

‘I dare you’

Overigens gelooft Monica niet dat Angela hetzelfde in haar gezicht zou zeggen. ,,Angela, I dare you, maar ik denk niet dat als ik haar ooit in levenden lijve tegenkom, dat ze dan tegen me zegt: ‘Wat vind ik jou vreselijk irritant.’ Mag ze wel doen, maar dat wordt een beetje een ongemakkelijke situatie.”

Monica had liever opbouwende kritiek van Angela ontvangen. ,,Ik vind opbouwende kritiek vooral heel lekker, maar als iemand over je zegt: ‘Ik vind haar vreselijk irritant’… Ja, daar kan ik niks mee. Daar voel ik me dan wel rot over. Maar ik kan er niks mee, dus het heeft geen zin om erover in te zitten.”

Tags

ANGELA DE JONGMONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck