Monica Geuze woedend na ‘asociale actie’ Britt Dekker

Monica geuze is woest op Britt Dekker
Door: Charlotte Wijnen
28-10-2021

Monica Geuze heeft een bittere nasmaak aan het Televizier-Ring Gala overgehouden. Britt Dekker deelde live op televisie een flinke sneer uit naar Monica en dat zit haar nog steeds dwars…

Monica Geuze was aanwezig bij het Televizier-Ring Gala omdat ze genomineerd was voor de Televizier-Ster Talent Award. Zenuwachtig liep ze naar binnen, want eigenlijk houdt Monica helemaal niet van dit soort gelegenheden.

‘Ik vond dat heel erg asociaal’

,,Ik ben meteen gaan zitten, maar blijkbaar was er een Rode Lopershow waarin mensen eerst geïnterviewd werden. En ineens zie ik op dat scherm Britt Dekker staan met Raven en Rob, de mensen waarmee ik genomineerd was. En ik stond daar niet bij, want ik had dat helemaal niet meegekregen”, vertelt Monica in haar podcast Geuze & Gorgels.

Monica kon vanuit haar stoel op het grote scherm meekijken en horen wat er allemaal gezegd werd. ,,Zij zitten elkaar daar een beetje op te hemelen. En ineens zegt Raven: ‘Maar er is toch nog iemand genomineerd?’ Zegt Britt Dekker: ‘Ja Monica, maar ik nodig hier alleen mensen uit die ik leuk vind.”

Monica wist niet wat ze hoorde. ,,En ik zat daar gewoon naar te kijken in die zaal! Ik vond dat echt heel erg asociaal”, zegt ze boos. ,,Hoezo is het nodig om zoiets te zeggen? Ik ben al stikzenuwachtig door de nominatie en dan krijg ik ook nog een dikke sneer. Dat vond ik echt niet leuk.”

DenD vraagt zich af

Is de reactie van Monica terecht?

DenD

Meer DenD