Monica openhartig over reden breuk

Monica Geuze
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn niet langer een koppel. Dat maakte de twee zelf vorige week vrijdag bekend. Nu vertelt Monica in een nieuwe vlog waarom hun relatie niet meer werkte.

Patronen

,,We zijn uit elkaar, Lars en ik. Dit is iets wat al langer speelt”, zegt Monica die zichtbaar emotioneel is. ,,Op een gegeven moment kom je in een soort vibe met z’n tweeën, en het is heel moeilijk om daar weer uit te komen.” Ze laat weten dat zij en Lars dit echt geprobeerd hebben, onder meer door in relatietherapie te gaan. Dit mocht echter niet baten. ,,Die heeft ons best wel geholpen, maar we merkten toch wel dat we al heel snel in oude patronen terugvielen en we elkaar gewoon niet gelukkig maakten.”

Positief

Het voormalige koppel heeft een dochtertje van één jaar oud. Monica en Lars hebben geen ruzie met elkaar en maakten vorige week in een Instagrampost al duidelijk dat het geluk van hun dochtertje altijd op één komt. ,,Hij zal altijd de vader van Zara-Lizzy blijven en voor mij is het daarom echt het belangrijkste om oké te zijn met elkaar”, zegt Monica in een vlog. Kapot van liefdesverdriet is ze niet. Sterker nog: het gaat hartstikke goed met haar. ,,Het voelt wel echt als een nieuw begin en het is al weer bijna 2020 vol nieuwe dingen en vooral positiviteit.”

Tags

DochterLars Veldwijkmonica geuzeZara-Lizzy

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie