Monique beschuldigd van diefstal: ‘Ik heb wel betaald!’

Monique betaalde wel voor eten in Toverland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg is door een onbekende vrouw beschuldigd van diefstal. Volgens de vrouw zou Monique tijdens een dagje uit niet hebben betaald voor haar lunch. Monique is woest en haalt keihard uit naar de vrouw.

Monique heeft onlangs met zoontje Dré het attractiepark Toverland bezocht. Een vrouw, die naar eigen zeggen een medewerker in het park is, heeft een boze reactie geplaatst onder een Instagram post van Monique.

‘Ze ging ervandoor zonder te betalen’

,,Maar wel moeilijk doen bij Toverland om jouw broodje te betalen”, reageert de medewerker. Wanneer een andere volger op haar reactie reageert, besluit de vrouw meer tekst en uitleg te geven. ,,Ze stond bij mij aan de kassa en ze ging ervandoor met twee broodjes zonder het te betalen en toen ik naar hun toe ging om die broodjes te betalen vond ze me klantonvriendelijk.”

Monique woest

Monique is woest: volgens haar heeft ze wél voor haar lunch betaald en ze laat zich dan ook niet uitmaken voor dief. ,,Dame, je weet dat liegen haram is toch?”, reageert Monique boos. ,,Anders bij deze de herinnering. Het waren geen broodjes die ik bij je bestelde maar een vegetarische Turkse pizza, welke ik netjes heb afgerekend.”

Verkeerde bestelling

Toen Monique besteld had, kreeg ze een oproepsysteem mee dat zou trillen als haar bestelling klaar was. Maar deze begon echter al te trillen voordat ze aan haar tafeltje zat. Toen ze terugliep naar de kassa zei de medewerker dat de bestelling nog niet klaar was. Monique vroeg of haar vriendin, die in de rij ernaast stond, de bestelling mocht ophalen zodat zij bij hun minderjarige kinderen kon gaan zitten.

Volgens Monique heeft de medewerker toen de verkeerde bestelling gegeven. ,,Jij hebt mijn vriendin, die niet wist wat ik besteld had, een verkeerde bestelling meegegeven met niet 1 maar 2 Turkse pizza’s. Beide overigens met vlees”, aldus Monique. Niet veel later kwam een andere collega de vegetarische pizza alsnog brengen. ,,Hij zei dat hij ze niet terug wilde omdat ze al waren aangeraakt en niet meer verkocht konden worden.”

Klacht ingediend

De vriendin van Monique at er vervolgens eentje op. ,,En toen kwam jij, weet je nog? Je wilde de pizza’s terug anders zou je baas boos op je worden of ik moest ze betalen”, vervolgt Monique. ,,Mijn vriendin is netjes met je meegelopen en heeft degene die zij heeft gegeten afgerekend. De andere nam je terug. Ik hoop niet dat je die nog hebt doorverkocht na in zoveel handen te zijn geweest.”

Monique is zo boos dat ze inmiddels een officiële klacht heeft ingediend bij Toverland, waarin ze de pinbetalingen heeft bijgevoegd. ,,Niet zo snugger dat je je op deze manier uitlaat op mijn Instagram.”

Tags

BESCHULDIGINGDIEFSTALMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck