Monique bevestigt hereniging André: ‘Trots op jou’

Hereniging Monique en André een feit
Door: Charlotte Wijnen
21-01-2022

André mag vandaag alweer 28 kaarsjes uitblazen en deze speciale dag viert hij samen met niemand minder dan Monique! Ze post een foto van hem om te laten zien dat hij bij haar thuis is en dat betekent maar één ding: iedereen mag inmiddels weten dat de twee herenigd zijn.

Er gingen al verschillende geruchten rond dat André sinds de breuk met Anne Rose zijn spullen heeft gepakt en teruggegaan is naar Monique. Hoewel het erop leek dat ze de hereniging nog even stil wilden houden, blijkt Monique toch graag te willen laten zien dat André bij haar ingetrokken is.

Hereniging

,,Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je laten”, schrijft Monique bij de foto van André. Hier zal ze het hoogstwaarschijnlijk over Sarah van Soelen hebben, waar André een tijdje een relatie mee heeft gehad, en Anne Rose, waar hij onlangs nog een korte relatie mee had.

Monique is ontzettend trots op de zanger dat hij dat achter zich heeft gelaten en nu aan zichzelf en zijn gezin werkt. ,,Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt”, schrijft ze.

,,De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein”, zo sluit Monique af. Met deze woorden laat ze weten er voor André te zijn en dat haar deur inderdaad, zoals velen al verwachtten, voor hem openstaat.

DenD promoties