Monique deelt heftige foto

Monique Westenberg
Door: Tanja Brouwer
27-02-2020

Haar ex-vriend zit onder de tatoeages, maar Monique Westenberg heeft er zelf niet zo veel. En binnenkort hopelijk nog ééntje minder. Op Instagram deelt ze heftige foto’s van en tatoeage op haar voet die ze jaren geleden al liet weglaseren. Maar dat is niet helemaal goed gegaan met veel pijn als gevolg.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Zo vreselijk veel pijn’

Op de eerste foto die te zien is staat haar voet. Het ziet er niet goed uit, er zitten veel blaren op en de tatoeage is niet weg. ,,21 jaar geleden dacht ik dat ik een tattoo op mijn voet geweldig zou vinden voor de rest van mijn leven”, schrijft Monique bij de foto. ,,vijf jaar terug besloot ik deze te laten weglaseren. Dit deed zo vreselijk pijn en ik liep na afloop met bloedblaren waardoor ik weken geen schoenen of slippers aan kon. Ik ben dus gestopt met het laseren.”

De vrouw laat weten dat ze nu een nieuwe poging gaat wagen, maar uiteraard bij een andere kliniek dan waar ze vijf jaar geleden kwam. ,,Het viel me hartstikke mee en mijn voet is dit niet opgezwollen en bloedblaar vrij!

Nieuw programma

Ex-vriend André verdiept zich momenteel ook in het weglaseren van tatoeages. Hij maakt een nieuw programma over mensen die spijt krijgen van hun tatoeages, net zoals Monique dus.

Meer DenD