Monique deelt veelzeggende boodschap: krijgt André nog een kans?

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft een veelzeggende boodschap op Instagram gedeeld. De video gaat over vergevingsgezindheid, waar Monique een hartje bij plaatst. Heeft ze André dan tóch vergeven?

Monique heeft in haar Instagram Stories een video gedeeld dat gaat over het vergeven van mensen als ze een fout hebben gemaakt. ,,Liefde gaat niet om mensen straffen voor de fouten ze hebben gemaakt. Je moet ze vergeven”, wordt er zoal in de video gezegd.

Meerdere keren gespot

André Hazes heeft Monique meerdere keren laten zitten. Eerst voor Bridget Maasland en daarna voor Sarah van Soelen. Na zijn relatie met Bridget kwam André met hangende pootjes weer terug bij Monique, en er wordt dan ook gefluisterd dat hij na de breuk met Sarah ook weer steun heeft gezocht bij Monique.

Hoewel de zanger nog altijd niets van zich laat horen, is hij wel meerdere keren bij Monique thuis gespot. ,,Monique woont vlak achter mij en wij fietsen daar heel vaak langs. Regelmatig zien we daar de auto van André Hazes staan”, zei radio-dj Rick Romijn al eerder in de 538 Ochtendshow.

Vergeeft ze André?

Logisch is natuurlijk dat André op bezoek gaat bij zijn zoontje, die bij Monique woont. Maar de radio-dj zei zeker te weten dat de zanger niet alleen daarom langsgaat. Hij zei dat het ‘100 procent goed gaat komen’ tussen André en Monique.

En dat Monique nu weer laat zien dat ze vergevingsgezind is, zou erop kunnen wijzen dat de twee steeds meer toenadering tot elkaar zoeken. Zou ze André dan toch nog een kans geven?

Tags

ANDRÉ HAZESANDRE MONIQUEBRIDGET MAASLANDHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIEMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck