Monique en André op het matje geroepen? ‘Gespot bij leerplichtambtenaar’

André en Monique gespot bij leerplicht ambtenaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique en André namen zoontje Dré voor een aantal weken mee naar Amerika. Maar omdat het geen schoolvakantie was, werd er gefluisterd dat de Amerika-reis nog weleens voor problemen kon gaan zorgen op de school van Dré. En afgelopen vrijdag zijn Monique en André inderdaad gezien bij de leerplichtambtenaar…

Dré is inmiddels alweer vijf jaar, wat betekent dat hij leerplichtig is. Normaalgesproken moet je dan ook een goede reden hebben om vrijstelling te krijgen van school wanneer je weggaat buiten de schoolvakanties.

Waarom kreeg Dré vrij?

Omdat het gezin langer dan tien dagen wegbleef, zouden ze toestemming hebben moeten vragen bij een leerplichtambtenaar. Er moet dan wel sprake zijn van een bijzondere gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Maar omdat Monique de geruchten over een bruiloft blijft ontkennen, vragen velen zich af voor welke bijzondere gebeurtenis kleine André dan vrij kreeg.

‘Problemen op school’

De vrijstelling zou zelfs voor wat problemen hebben gezorgd op de school. Het nieuws dat Dré op vakantie ging naar Amerika kwam al gauw binnen de schoolmuren terecht en ouders van klasgenootjes zouden er niet blij mee zijn geweest. Zij hadden namelijk ook graag vrijstelling gekregen.

Gespot bij leerplichtambtenaar

Maar nu lijken ook André en Monique niet zomaar vrijstelling te hebben gekregen. Afgelopen vrijdag is het stel gespot bij de leerplichtambtenaar, zo meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Ze namen mini Dré vier weken mee op vakantie naar Amerika. Moesten ze hier vrijdag over op het matje komen?”, vraagt de roddelkoningin zich af.

Tags

André HazesHazesMonique en AndréMonique Westenberg

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie