‘Monique en André uit elkaar?’

Door: Ditjes en Datjes
04-08-2019

Fans zijn verliefd op het koppel. Zanger André en vriendin Monique delen veel romantische kiekjes op social media en schreeuwen het graag van de daken hoe gek zij op elkaar zijn. Het baart fans zorgen dat zij de afgelopen weken opvallend veel foto’s zonder elkaar delen…

‘Waar is Monique?’

Fans maken zich ernstig zorgen om de relatie tussen Monique en André. Ze vragen zich af of het stel nog wel samen is. Op dit moment is het gezin op vakantie in Marbella met de hele familie. Er worden heel veel foto’s geplaatst van André junior maar geen van beide plaatst foto’s van elkaar, wat iedereen wel gewend is. ,,Waar is Monique?” of ,,Als je zo doorgaat ben je een deel van je fans kwijt” zijn reacties die onder foto’s van André worden geplaatst.

Al eerder uit elkaar

Het zal niet de eerste keer zijn dat het koppel uit elkaar is. Vorig jaar gebeurde dit eerder. Totdat ze op vakantie waren in Mexico en de liefde weer helemaal opbloeide tussen de twee.

Zoenend gespot

Vorige week zou André zoenend en hand in hand gespot zijn met modeontwerpster Nikkie Plessen, meldt Weekblad Story. André ontkent dit. Ook deelt Monique de afgelopen dagen raadselachtige quotes zoals: ,,Wees niet boos op de clown omdat hij zich gedraagt als een clown. Vraag jezelf af waarom je nog naar het circus gaat.”

Aan Shownieuws laten de zanger en Monique weten dat ze (nog) niet op al deze geruchten willen reageren.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen