Monique en Dré junior na pijnlijke periode genieten op Ibiza

Monique Westenberg
Door: Ditjes en Datjes
14-05-2021

Na de heftige rollercoaster voor Monique Westenberg – de publiekelijke liefdesbreuk met André Hazes – besluit ze om zich terug te trekken op het zonnige Ibiza samen met haar zoon. De beelden deelt ze via Instagram met haar fans.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Terwijl ex André Hazes drukke verhuisplannen aan het maken is om samen te gaan wonen met zijn nieuwe liefje Sarah, neemt Monique juist even een break. De tortelduifjes zijn net terug van Ibiza en niet snel daarna grijpt Monique haar kans om het eiland te bezoeken. En niet zonder reden: haar André junior krijgt op Ibiza namelijk een 10-daagse zwemles cursus. Dat zal Mo vast niet vervelend vinden.

‘Ik ben goed voor hen’

Er schijnt geen ruzie meer te zijn tussen André en Monique. Ze gaan zelfs ‘best wel goed met elkaar om’ volgens Dré. Dit vertelt de zanger in een podcast van Shownieuws. ,,Ik heb bepaalde dingen niet goed gedaan, dat weet ik ook wel. Maar we hebben geen ruzie en ik ben goed voor hen.” Daarom heeft de volkszanger een appartement gekocht in de buurt van de villa waar Monique en André junior wonen. Zodat hij dichtbij zijn zoon kan zijn.

Meer DenD