Monique en kleine Dré beleven spannende dag

Monique Westenberg
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel de afgelopen weken voor Monique Westenberg nogal hectisch zijn geweest, zorgt ze er altijd voor dat haar zoontje André niets tekort komt. Gisteren ging ze daarom samen met de driejarige naar de intocht van Sinterklaas in Volendam.

Sinterklaas

Op de foto’s die Monique op Instagram plaatst is te zien dat het jongetje gespannen is en niet kan wachten om Sinterklaas te zien. Dreetje is zelfs gekleed als de goedheiligman. Monique geniet van haar zoontje, maar ook van een aantal vriendinnen die ook bij de optocht waren.

Onder de foto’s die ze plaatst wordt door veel vrouwen gereageerd. Velen vinden het ontzettend knap hoe Monique zich door deze moeilijke periode heen slaat en haar leven al single moeder oppakt. ,,Wat fijn om jullie zo gelukkig te zien”, schrijft iemand. ,,Kan niets meer zeggen dan wat ben je een geweldige power vrouw zeg!”, laat een ander weten.

App

Sinds vorig weekend bekend is geworden dat de relatie met André Hazes over is en de 25-jarige zanger verliefd is geworden op Bridget Maasland, is Monique gesteund door honderden vrouwen. De manier waarop André zijn nieuwe liefde aan zijn ex bekend maakte, via een appje, keurden velen niet goed. Monique en Andre hebben vanaf het begin laten weten dat het geluk van hun zoontje altijd voorop staat.

https://www.instagram.com/p/B4-vncCAEL8/

 

Tags

ANDRÉBRIDGET MAASLANDDREMONIQUE WESTENBERGSINTERKLAASSTEUNZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck