Monique gunt zichzelf een nieuwe partner: ‘Het werkt niet tussen ons’

Monique gunt zichzelf een nieuwe start
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Even leek het erop dat André en Monique weer samen zijn, maar niets blijkt minder waar: volgens Monique werkt het niet tussen haar en de zanger en is het hoofdstuk dan ook afgesloten. Ze voelt zich sterker dan ooit. ,,Ik gun mezelf een leuke nieuwe partner.”

Lange tijd was het onduidelijk: de ene keer leken André en Monique weer samen te zijn, terwijl een paar dagen later weer gesuggereerd werd dat ze niet samen zijn. Monique wil voor eens en voor altijd een einde maken aan deze geruchten.

‘Het werkt niet’

Hoe zat het de afgelopen tijd? ,,We zijn niet meer samen geweest”, vertelt Monique in gesprek met Beau Monde. ,,André is vorig jaar september naar het buitenland gegaan om aan zichzelf en zijn verslavingsgevoeligheid te werken. Er viel een last van mijn schouders, want wat zou onze zoon door deze stap een andere toekomst krijgen. Toen hij terugkwam, stond er een heel nieuw mens voor me.”

Monique is enorm trots op André. Tijdens een gezinsvakantie groeide de gezinsband weer en ze zag André helemaal opbloeien. Toch heeft Monique de hoop op een relatie met de vader van haar kind opgegeven. ,,We hebben beiden gezegd dat we elkaars grote liefde zijn, maar ook dat het tussen ons niet meer werkt”, aldus Monique.

Op zoek naar nieuwe liefde

Een lange tijd was Monique niet op zoek naar een nieuwe liefde, maar nu ze het hoofdstuk met André heeft afgesloten, staat ze er toch voor open. ,,Nu ik weer wat meer rust heb, denk ik weleens: oké, er zal in de toekomst vast een andere man in mijn leven komen”, legt ze uit. ,,Ik gun mezelf wel een leuke nieuwe partner, en ik gun het André ook; iemand bij wie we stabiliteit, veiligheid en rust vinden.”

Tags

André HazesMonique WestenbergNieuwe liefde

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie