Monique haalt schoen voor sint weg

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft een hoop kritiek ontvangen nadat ze gisteravond haar schoen voor Sinterklaas zette. De schoen die ze had neergezet was namelijk van het merk Balenciaga, dat momenteel zwaar onder vuur ligt. ,,Dit heb ik niet meegekregen”, geeft Monique toe op Instagram. Inmiddels heeft ze de foto van de schoen verwijderd.

Modehuis Balenciaga heeft enorm veel kritiek ontvangen op hun campagne omdat er jonge meisjes te zien waren die teddyberen gekleed in bondagekleding vasthielden. Kim Feenstra liet op Instagram weten dat ze niet begrijpt hoe BN’ers hierna nog kunnen pronken met het merk. Zij heeft opgeroepen tot het boycotten van Balenciaga.

‘Ik heb niks meegekregen’

Monique Westenberg deelde nietsvermoedend een foto in Instagram Stories waarop te zien was dat de schoen van zoontje Dré klaarstond voor Sinterklaas. En ja hoor: de schoen was van het merk Balenciaga.

Kennelijk heeft Monique onder een steen gelegen; ze had namelijk geen weet van de campagne van Balenciaga. ,,Na het posten van mijn vorige story met het voor de Sint gezette schoentje van onze zoon, kreeg ik allerlei appjes van mensen om mij heen dat er de afgelopen twee dagen allerlei nare berichten over Balenciaga rondgaan. Deze heb ik niet meegekregen”, schrijft Monique in Instagram Stories.

‘Walgelijk’

Inmiddels is Monique bijgepraat en ze heeft de foto dan ook onmiddellijk verwijderd. ,,Ik ben er net als jullie misselijk van. Walgelijk wat daar allemaal gebeurt en blijkbaar al een paar campagnes gaande is”, aldus Monique.

Tags

BALENCIAGAKIM FEENSTRAMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie