Monique had gemengde gevoelens over geboorte nichtje: ‘Had het mezelf ook gegund’

Monique wil graag tweede kindje
Door: Charlotte Wijnen
30-11-2021

Monique Westenberg is trotse moeder van André en is eerder deze maand tante geworden. Hoewel ze natuurlijk enorm geniet van haar kersverse nichtje, voelde ze zich ook deels verdrietig toen ze hoorde dat ze tante werd. Zelf had ze namelijk ook nog een kleintje gewild.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In haar column Vriendin vertelt Monique dat ze gemengde gevoelens had toen ze hoorde dat ze opnieuw tante werd. Haar relatie met André Hazes was op dat moment net over, dus het kwam op een pijnlijk moment.

‘Vreemd soort verdriet’

,,Naast geluk voelde ik ook een vreemd soort verdriet, omdat ik wist dat ik zelf geen baby meer zou krijgen. Ik gunde het mijn broer en schoonzus, maar ik had het mezelf ook gegund”, aldus Monique.

Toen het meisje geboren werd, deelde Monique op Instagram het nieuws dat ze weer tante was geworden. Toen kwam het besef dat haar leven al compleet is, ook zonder een tweede kindje. ,,In het ziekenhuis realiseerde ik me maar weer eens wat een rijk mens ik ben met een gezonde zoon, lieve familie en drie kleine nichtjes die in mijn hart wonen.”

Meer DenD