Monique Hazes: ,,Ik ben nog nooit zo gekwetst”

Monique Hazes.
Door: DitjesDatjes
07-09-2017

Stukje bij beetje wordt steeds meer losgelaten over het onverkwikkelijks dat zich tussen André Hazes en Monique Westenberg enerzijds en Rachel en dochter Roxeanne Hazes anderzijds heeft afgespeeld. Monique voelt zich erg op haar ziel getrapt door haar schoonmoeder.

In het programma ‘The Story of my Life’ verscheen het stel gisteravond en werden de aanvaringen binnen de familie besproken. Al houden André en Monique, die samen vorig jaar zoontje André III kregen, over de toedracht van de ruzie nog altijd de kaken op elkaar, duidelijk is wel dat er harde woorden zijn gevallen.

Slapeloze nachten

,,Er was eerst wel contact en dat was toen ineens voorbij”, zegt Monique. ,,Ik had er slapeloze nachten van.” Ook vertelt ze terug te kijken op een pijnlijke periode waarin Rachel haar diep heeft geraakt. ,,Ik ben nog nooit zo door een volwassen persoon gekwetst.”

Verstoord

André, Rachel en Roxeanne waren tot een paar jaar geleden onafscheidelijk. Toen Dre een relatie kreeg met Monique veranderde dat drastisch. De verhoudingen zijn zo verstoord, dat Rachel en Roxeanne nog altijd niet het kindje van Dre hebben gezien. Ook liet de zoon van wijlen André Hazes laatst weten de komende twintig jaar geen behoefte te hebben aan contact met zijn moeder en zus.

 

Meer DenD