Monique Hazes woest op Insta-volgers

Door: Vanessa Bontje
03-09-2018

Monique Westenberg, de partner van André Hazes jr., pikt niet langer eventueel commentaar op hun opvoedkunsten. Wie dat nog waagt, wordt zonder pardon van haar Instagram-account gekieperd. ,,Opzouten!”

Speen

Bij een allerschattigst fotootje van de jongste stamhouder van de Hazesjes, die daarop een speen in zijn mond heeft, neemt moeder Monique alvast een voorschot op mogelijke haat-reacties. ,,Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beiden nog géén 2 jaar, MET speen!”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ongevraagd advies

Ze vervolgt: ,,Ik ben het ‘ongevraagde advies’ en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat!”

Discussies

Mocht iemand die boodschap nog niet hebben begrepen, dan neemt Monique maatregelen. ,,Wie er vanaf nu nog 1x over begint, blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder staan!”

Opzouten!

,,Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN ‘PERFECTE’ LEVENTJE!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beide nog géén 2 jaar, MET speen! Ik ben het “ongevraagde advies” en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat! Wie er vanaf nu nog 1x over begint blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN “PERFECTE” LEVENTJE! ✌?

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Meer DenD