Monique heeft een boodschap voor André en Sarah

Monique heeft een boodschap voor André en Sarah
Door: Charlotte Wijnen
15-09-2021

Monique deelt in haar Instagram Stories een veelzeggende boodschap voor André en Sarah. Ze legt uit waarom ze nog altijd ervoor kiest om zich niet met het stel te bemoeien…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Subtiele boodschap

In haar Instagram Stories linkt Monique naar een Instagrampost waarin een verhaaltje te lezen is over een tijger, een ezel en een leeuw. De ezel is in het verhaal de onwetende, vermoedelijk André, en Monique is de wijze leeuw.

De ezel heeft een discussie met de tijger over de kleur van het gras. Maar de leeuw legt uit dat je geen tijd moet verspillen aan discussies die geen zin hebben. Als iemand dénkt dat hij gelijk heeft, ga je de discussie namelijk toch niet winnen.

Blue

En dat is vermoedelijk de reden waarom Monique de discussie met André niet aangaat. Vanaf het begin kiest Monique ervoor om zich stil te houden, en ook al weet zij dat zij gelijk heeft in de discussie rond André en Sarah, is het voor haar het niet waard om zich daarover uit te laten.

Daarnaast deelt Monique nog een sneer uit naar het stel. Het verhaaltje begint met de geheimtaal van André en Sarah: blue. Bij bijna elke reactie of foto die het stel plaatst op Instagram komt het woordje terug.

Meer DenD