Monique heeft medelijden met André

Monique heeft medelijden met André|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft medelijden met haar zoontje André die vanwege zijn verkoudheid niet naar school mag. Hierdoor mist hij zijn favoriete feestdag, namelijk sinterklaas.

André mist sinterklaas

Monique legt in haar Instagram Stories uit dat André al weken verkouden is. ,,Eigenlijk al sinds hij na de zomervakantie weer naar school is gegaan. En vanaf deze week mag je kind dan ineens niet meer naar school.”

André zit dus hele dagen thuis en dat betekent dat Monique hem overal mee naartoe moet nemen. ,,En zo ook vandaag naar de pedicure. Hij vermaakt zich wel en ik vind er ook wel een weg in”, schrijft Monique bij een foto van André die op de grond ligt in de salon.

André, die zoveel zin had om sinterklaas op school te vieren met zijn vriendjes, moet dit helaas missen. ,,Hij mist zijn vriendjes van school en de leuke advent en Sint periode die deze week gevierd worden”, aldus Monique, die meeleeft met haar zoontje.

‘Zo gaat dat met al die kindjes bij elkaar’

Monique is bang dat wanneer de klachten verminderen en André weer naar school mag, hij al snel weer verkouden wordt. ,,Over een weekje zal hij waarschijnlijk minder verkouden zijn en weer naar school kunnen, maar na twee dagen speelt het natuurlijk weer op zoals dat gaat met al die kindjes bij elkaar.”

Tags

André Hazesandre moniqueHazesHazes familieMonique en AndréMonique Westenberg

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie