Monique heeft vlinders in buik van baby

Monique heeft vlinders in de buik en baby|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft vlinders in de buik. Dit keer komt dat niet door een man in haar leven, maar door een baby. Ze is opnieuw tante geworden en zit momenteel op een roze wolk.

Monique heeft er nooit een geheim van gemaakt een tweede kindje te willen. Maar toen de relatie met André Hazes op de klippen liep, wist ze dat een baby er niet meer in zat. En daarom geniet ze extra van haar kersverse nichtje.

Vernoemd

,,Ons mooie nieuwe baby nichtje, vernoemd naar onze omie!”, schrijft Monique bij een foto van haar en haar nichtje in Instagram Stories. De baby heeft een prachtige naam: Corry Maria Miranda.

Gemengde gevoelens

Monique is enorm trots dat ze er weer een nichtje bij heeft gekregen, maar vermoedelijk zet het haar ook aan het denken. Een paar maanden geleden werd Monique ook al tante van Ché, het dochtertje van haar broer. En hoewel ze vanaf dag één enorm genoot van haar nichtje, had ze er ook gemengde gevoelens over.

,,Naast geluk voelde ik ook een vreemd soort verdriet, omdat ik wist dat ik zelf geen baby meer zou krijgen. Ik gunde het mijn broer en schoonzus, maar ik had het mezelf ook gegund”, schreef Monique in haar column voor Vriendin.

Babykriebels blijven

Nu André Hazes weer vaak bij Monique thuis wordt gezien, werd er dan ook gefluisterd dat ze alsnog voor een tweede kindje gaan. Dat gerucht is inmiddels weer uit de lucht, want volgens Monique is André alleen bij haar thuis voor zoontje Dré. Toch lijken de babykriebels nog niet verdwenen te zijn…

Tags

ANDRÉ HAZESBABYMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck