Monique in tranen: ‘Ik sluit dit tijdperk af’

Monique Westenberg
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De tijd vliegt en daar lijkt Monique Westenberg het soms een beetje moeilijk mee te hebben. Haar kleine André (3) wordt met de dag groter en groter. Monique schrijft in een emotioneel bericht dat ze ‘het einde van een tijdperk’ hebben bereikt.

Eerder zwaaiden Monique en Dré Junior hun kleine uit toen hij voor het eerst ging wennen op de basisschool. Een grote stap voor de kleine man, maar ook voor moeders…

Bij een foto van kleine André die de school binnenliep schreef zij geëmotioneerd: ,,Daar gaat ‘ie dan… Liep gelijk met de klas mee, even zwaaien en niet meer naar ons gekeken. Ik denk dat ik er zelf meer moeite mee heb dan hij.”

Schooltje

Monique houdt het ook nu niet droog. Zij laat op Instagram weten dat het tijd is voor de volgende stap: André’s laatste dag op het kinderdagverblijf.

Zijn afscheid ging met flink wat tranen – van Monique – gepaard, zo schrijft zij bij de foto.

,,Vandaag sluiten we een tijdperk af. Vier hele mooie fijne jaren op het leukste kinderdagverblijf “In de Wolken”. Vanmorgen bracht ik onze kleine jongen met een brok in m’n keel en tranen in m’n ogen voor de aller aller laatste keer naar “schooltje”. Vanmiddag mag hij trakteren en zwaaien ze hem met zijn allen uit. Ik had me geen fijnere opvang kunnen bedenken. Het mooiste is dat ik er een familie aan over heb gehouden met twee vriendinnen voor het leven @roxannekok & @felicitykok, dus helemaal weg zijn we nooit. We gaan jullie missen lieve leidsters. Dankjewel voor 4 jaar goede zorgen.”

https://www.instagram.com/p/CGj-lHHAlMQ/

LEES OOK:

Emotionele Monique: ‘Hij heeft niet meer naar ons omgekeken’

Tags

ANDRÉ HAZESDRE HAZES JUNIORMONIQUE WESTENBERGSCHOOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie