‘Monique is verslaafd aan aandacht’

Guido den Aantrekker
Door: DitjesenDatjes
21-02-2020

Monique Westenberg heeft de afgelopen weken nooit een lelijk woord gezegd over André Hazes of Bridget Maasland. De vrouw heeft zich altijd afzijdig gehouden en voor zoontje André gezorgd. Volgens de hoofdredacteur van Story, Guido den Aantrekker, was dat allemaal tactiek.

Zoon is zwakste schakel

,,Monique heeft één ding heel slim gedaan: ze heeft gewoon achterover zitten leunen op de bank en zitten wachten tot hij weer thuis kwam. Ze heeft zich als een soort Moeder Theresa gepresenteerd op social media: de begripvolle vrouw”, zegt Den Aantrekker in Shownieuws. Monique zou altijd hebben gehoopt dat André bij haar terug zou komen. ,,Ze hebben natuurlijk, wat uiteindelijk voor Bridget de zwakste schakel is geworden, hun kleine André. Dat bindt hen natuurlijk ontzettend.”

Is aandacht verslavend?

Voordat Monique met André Hazes een relatie kreeg was ze geen bekende Nederlander, maar inmiddels heeft zij duizenden fans, verscheen ze in reclames en kreeg een eigen real life soap. Al dat succes zou volgens Den Aantrekker een reden zijn waarom Monique nu zonder problemen of harde woorden André terugneemt. ,,Ik heb net even op haar Instagram gekeken en ze heeft 599.000 volgers. Als zij nooit met André Hazes een relatie was begonnen, dan had ze waarschijnlijk 20 volgers gehad. Dat is toch een verslavend iets. Als je in de spotlights meegaat: daar geniet ze van. Kijk naar alle foto’s die ze post… Ze vindt het heerlijk, ze doet het goed en het is ook een mooie en leuke vrouw.”

Meer DenD