Monique klapt uit de school: zo ging de hereniging van Dré en Rox

Monique Westenberg
Door: Eva Steins
18-08-2020

Monique Hazes is dolblij dat ze de strijdbijl met haar schoonzus Roxeanne heeft kunnen begraven. ,,Ik heb inmiddels goed contact met Rox, daar ben ik heel blij om,” zegt ze in Beau Monde. Ook laat Monique blijken dat zij het zelf was die de eerste stap zette.

Wie zette de eerste stap?

Monique vertelt dat Roxeanne en Dré afgelopen maart het contact weer oppakten. Dit begon nadat Monique op Roxeanne afstapte tijdens Holland zingt Hazes. ,,Dat waardeerde Rox erg en ze omhelsde me meteen, omdat ze hier al lang op hoopte”, vertelt Monique.

,,Ik hoop dat André en zij weer goed contact krijgen. Het begin is er, ze spreken elkaar weer. Ik ga er verder niet tussen zitten. Ik heb zoiets van: jullie zijn allebei openhartige mensen en gaan op een dag vast weer
intensief met elkaar om. Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien!” De Hazes-neefjes Dré (3) en Fender (2) ontmoetten elkaar deze zomer voor het eerst. Tot vreugde van hun oma, Rachel.

Wat vond moeder Rachel ervan?

Rachel kan haar geluk niet op. Tegen RTL Boulevard zegt zij: ,,Dat de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn, is mijn grootste wens”.  De moeder van Dré en Rox zegt het ,,Fantastisch!” te vinden, ,,Bloed is dikker dan water, zeg ik altijd maar”.

Meer DenD