Monique laat weten: ‘Het gaat goed met me’

Door: Tanja Brouwer
12-11-2019

Het gaat goed met Monique Westenberg. Dat laat de ex-vriendin van André Hazes weten tijdens de opening van de Shoeby Kerst Pop-Up store in Amsterdam. De winkel is van haar vriendin Nicolette van Dam en zoals beloofd is Monique aanwezig.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

App

Shownieuws was aanwezig bij de opening, maar heeft Monique niet kunnen interviewen omdat ze niet op camera wilde. Wel laat ze weten dat het goed met haar gaat.
Afgelopen weekend kreeg ze een appje van André. Daarin stond dat hij verliefd is geworden op een ander. Hoewel de relatie tussen Monique en André al een tijdje voorbij was, kwam het nieuws voor Monique toch als een klap. Ze blijkt de vrouw in kwestie, Bridget Maasland, namelijk goed te kennen.

,,Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rotzomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moederhart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten”, schreef Monique op Instagram. Ze laat weten dat het niet lukte om een stabiel gezin te vormen.

Meer DenD