Monique moest single blijven van André: ‘Heel jaloers op app-contact met andere man’

Had Monique innig app contact met andere man?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar André Hazes van de ene naar de andere vrouw ging, moest Monique Westenberg tijdens hun relatiepauze wél single blijven. Waarom? ,,Ik ben heel jaloers”, legt André uit.

André en Monique hebben een latrelatie. De twee zijn exclusief met elkaar, maar wonen niet samen. In zijn documentaire André Hazes – The Next Chapter vertelt de zanger dat hij het had begrepen als Monique na zijn talloze affaires niet meer met hem verder wilde. ,,Ik had het wel begrepen als zij had gezegd: ‘Tot hier en niet verder, dit was het.”’

‘Ik ben heel jaloers’

Als de situatie andersom was, had André Monique namelijk níet vergeven. ,,Ik ben heel jaloers, van aard zeg maar”, legt André uit. Sterker nog: toen de twee een relatiepauze hadden en André er alweer meerdere relaties op had zitten, moest Monique single van hem blijven. ,,Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique app-contact had met iemand. Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan. Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen.”

Eigen plek

André woont twee dagen bij Monique en de rest van de week woont hij in Wilnis. ,,In mijn vriendenkring noemen ze mijn relatie echt Champions League”, zegt de zanger daarover. ,,Ik ben dan de maandag en dinsdag bij jullie en dat vind ik super lekker, maar ik vind een eigen plekje ook chill.”

Opnieuw leren kennen

Ook Monique is tevreden. ,,Ik heb dat andersom ook. Vrouwen die zeggen: ‘Wat lekker voor je, dat je hem niet de hele dag binnen hebt.’ Weet je wat het is? Als ik nu iemand nieuw zou leren kennen, zou ik ook niet gelijk samenwonen. Dan wil ik ook die persoon eerst goed leren kennen. Dat is nu ook zo.”

Contact met déze man?

Met welke man Monique destijds contact had vertellen de twee niet, maar vorig jaar leek Monique wel subtiele hints te geven dat ze een nieuwe man had leren kennen. Zo deelde ze beelden van DJ Billy The Kit op Instagram. ,,Bij Monique kom je niet zomaar met tag en al op haar Stories”, meldde juicekanaal Realityfbi destijds. ,,En ook is ze pas sinds gisteren DJ Billy The Kit gaan volgen.”

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck