Monique mysterieus op Instagram: ‘Kerst vieren met vriendje’

Wie is het 'vriendje' van Monique?
Door: Charlotte Wijnen
23-12-2021

Er is weer een hoop verwarring ontstaan nadat Monique Westenberg een mysterieuze opmerking maakte op Instagram. Zo zegt ze dat ze kerst gaat vieren met familie en dierbaren, maar ook met een vriendje…

Wie bedoelt Monique met ‘vriendje’?

,,Nog twee nachtjes slapen en is het kerst! Ik kijk er ondanks deze gekke tijd weer heel erg naar uit om te vieren en samen te zijn met familie, vriendje, en dierbaren. Jullie ook?”, schrijft Monique op Instagram.

Volgers vallen massaal over het feit dat Monique het heeft over een vriendje. Een aantal volgers denken dat ze hiermee haar zoontje Dré bedoelt. Maar omdat ze het ook heeft over familie en dierbaren, denken velen dat Monique het heeft over een écht vriendje.

‘Tactische opmerkingen’

,,Vriendje? Geniet ervan!”, zo reageert iemand onder het bericht. Een andere volger vindt de opmerking vooral tactisch. ,,Ik hou van jouw tactische opmerkingen. Geniet ervan!”

Maar omdat André volgens insiders met kerst één dag bij Monique en kleine Dré zou aanschuiven, denken ook een aantal volgers dat ze het over André heeft. ,,Het wordt weer hetzelfde als vorig jaar. Met zijn drietjes”, meent een volger. Een ander is het daar niet mee eens, verwijzend naar de vermeende nieuwe lover van de zanger. ,,André gaat alweer naar Engeland met een nieuwe dame.”

Meer DenD