Monique neemt opnieuw afscheid van geliefde

Monique
Door: Tanja Brouwer
26-05-2020

Monique Westenberg heeft de laatste jaren veel verdriet gehad. In 2018 overleed haar hond Dunya, die ze ook wel haar ‘kindje’ noemde. Vorig jaar kwam haar stiefmoeder te overlijden en dit jaar nam ze afscheid van haar oma. Helaas lijkt de ellende nog niet voorbij en moet ze ook nu afscheid van iemand nemen. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Zwak voor haar’

De vriendin van André Hazes heeft slecht nieuws gekregen uit Bonaire. Een hond in de opvang, Star, is overleden. Met de hond had ze altijd een bijzondere band, schrijft ze zelf op Instagram.

,,Ik had meteen een zwak voor haar. Een mixje tussen Gioia en Dunya.” De reden dat ze Star nooit heeft geadopteerd en mee naar Nederland heeft genomen is omdat ze niet zeker wist of het wel zou klikken met Gioia. ,,Stuk ben ik ervan. Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt. Dit meisje zal zo gemist worden.” 

Nieuw hondje

Onlangs hebben Monique en André wel een andere hond geadopteerd. Toen ze in Bonaire op vakantie waren ontmoette hondje Frenkie en besloten hem mee te nemen naar huis. Ook zijn zusje Chica kreeg een baasje, want een vriendin van Monique adopteerde haar. Eind april vierde Frenkie zijn eerste verjaardag, en hij kreeg zowaar een echte hondentaart. 

Meer DenD