Monique neemt ouderschap volledig op zich: ‘Altijd haasten voor school’

Monique neemt ouderschap volledig op zich
Door: Charlotte Wijnen
04-07-2022

De zorg voor kleine Dré lijkt volledig op de schouders van Monique Westenberg te rusten. De ex van André kijkt dan ook enorm uit naar de zomervakantie. ,,Geen gehaast meer in de ochtend en avond voor 6 weken”, laat ze weten op Instagram.

De zomervakantie is in zicht en Monique geeft toe dat ze er ontzettend aan toe is. ,,Bij sommigen van jullie is de zomervakantie al begonnen. Hier moeten ze nog een paar daagjes naar school”, schrijft ze in Instagram Stories bij een foto van Dré. ,,Wij zijn écht aan het aftellen. Geen gehaast meer in de ochtend en avond voor 6 weken. Word ik dus heel blij van!”

Ouderschap rust op schouders Monique

Monique laat daarmee doorschemeren dat zij degene is die Dré elke dag naar school brengt en weer ophaalt. Het lijkt er dus op dat Monique het ouderschap volledig op zich heeft genomen, iets wat haar zwaar valt.

André veel in het buitenland

Dat André geen tijd heeft om zijn zoontje zo nu en dan naar school te brengen, heeft er wellicht mee te maken dat hij de afgelopen tijd veel in het buitenland te vinden is. Na de Amerika-reis met Monique en kleine Dré, vloog hij nog naar Barcelona, Marbella en opnieuw naar Amerika.

Tekst gaat verder onder de foto

‘Ik zal mijn kind nooit in de steek laten’

Toen André in maart vorig jaar een punt achter de relatie met Monique zette, zei hij dat hij zijn gezin nooit zal verlaten. Monique liet destijds in een statement weten dat het voor haar wél zo voelde. ,,Dat vond ik misschien wel het heftigste aan haar post: hij verlaat zijn gezin”, vertelde André aan RTL Boulevard. ,,Ik zal mijn kind nooit in de steek laten.”

Meer DenD