Monique ontroerd door cadeau Ruud en Olcay

Door: Tanja Brouwer
26-11-2019

Dat Monique Westenberg zich niet alleen hoeft te voelen hebben Olcay Gulsen en Ruud de Wild nog eens duidelijk gemaakt. Zij hebben de ex-vriendin van André Hazes een schilderij gegeven met een mooie tekst.

Quotes

,,Ook al zoek ik mijzelf, het is altijd een ander die ik zie”, staat er in het Engels op het doek. Daaronder staat de quote: ‘Laat de zon niet voor je onder gaan’. Het doek is gegeven door Ruud en Olcay, die weer bij elkaar zijn. Of het doek ook geschilderd is door Ruud, die naast zijn radio-werk graag de kwast pakt, is niet duidelijk. Het stel heeft ook een kaart geschreven en daarop gezet: ‘Laat de zon niet onder gaan. NOOIT’. Bij de post op Instagram schrijft Monique: ,,Dankjewel lieve @olcay en @ruuddewild voor dit prachtige schilderij en de ongelooflijk lieve woorden! Dit krijgt een mooi plekje in huis.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Reacties

Haar volgers zijn al net zo enthousiast over het schilderij als Monique zelf. Zij laten weten dat de 41-jarige het cadeautje verdient en ze laten weten haar heel veel sterkte te wensen de komende weken.

 

Meer DenD