Monique over ‘ruzie’ met Jan: ‘Niet altijd eerlijk tegen elkaar’

Monique over ruzie met haar broer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al lange tijd geruchten over een vermeende ruzie tussen Monique en Jan Smit. Toen Jan er afgelopen weekend naar werd gevraagd, liep hij van de camera weg waardoor de geruchtenmolen nog verder ging draaien. Monique vertelt nu hoe het zit. ,,Ik word er zó moe van!”

Jan en Monique hadden jarenlang een bekoelde band maar gelukkig bracht Liza, de vrouw van Jan, de twee weer bij elkaar. Onlangs ging de geruchtenmolen weer draaien, omdat de wegen van Jan en Monique op werkgebied waren gescheiden. Er werd zelfs geproken van een ruzie.

Jan liep weg van camera

En toen Jan er afgelopen weekend naar gevraagd werd door Shownieuws, liep hij direct weg van de camera. ,,Ik ga weer even door”, zei hij.

Nu wil Monique toch wat opheldering geven over de vermeende ruzie met haar broer. ,,Ik word daar zó moe van”, zegt ze in gesprek met weekblad Weekend. ,,Weet je, mensen willen altijd dat het niet goed gaat, ik weet niet wat dat is.”

‘We zouden dat niet snel zeggen’

Monique noemt de ruzie dan ook ‘onzin’. Wel vraagt het weekblad of Monique niet zelf de liedjes in de film ‘2 Kleine Kleutertjes’ had willen zingen. Zij was namelijk degene die de liedjes heeft geschreven. ,,Nee, dat is eigenlijk nooit ter sprake gekomen. Ik ben natuurlijk Kleuterpop begonnen.”

Ze vertelt enorm trots te zijn op haar eigen project, en het daarom niet gek te vinden dat ze er niet voor is gevraagd. Maar wanneer Monique wordt gevraagd of ze weleens complimenten aan elkaar geven, lijkt ze toch door te laten schemeren dat er geen sprake meer is van een innige band. ,,We zeggen meestal dat het goed is. Als het niet goed zou zijn, dan zouden we dat niet zo snel tegen elkaar zeggen.”

Tags

JAN SMITMONIQUE SMITRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie