Monique probeert permanente make-up

Monique Hazes
Door: Tanja Brouwer
29-10-2019

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, wil er altijd tiptop uitzien. Dat betekent dat ze regelmatig de schoonheidsspecialiste bezoekt. Ook vandaag heeft ze zichzelf onder handen laten nemen en heeft ze haar wenkbrauwen laten tatoeëren.

Bijwerken

De wenkbrauwen zijn ‘ombre brows’. Die worden gemaakt met semi-permanente make-up. Het lijkt door de behandeling alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met wenkbrauwpoeder of oogpotlood. De bedoeling is dat de kleur van de wenkbrauw van licht naar donker gaat. De foto’s van het resultaat worden gedeeld op de Instagram-pagina van de salon waar Monique het heeft laten doen. Ook post ze zelf een filmpje op haar Instagram van de behandeling. Ieder jaar moeten de ombre brows worden bijgewerkt, want naar verloop van tijd vervaagt de permanente make-up.

Een aantal vrouwen reageren op de foto van de nieuwe wenkbrauwen van Monique. Iedereen vindt ze prachtig en velen hadden de ogen van Monique herkend.

 

 

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen