Monique Smit heeft zwangerschapsbibbers

Monique Smit angst voor bevalling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Voor de Volendamse zangeres Monique Smit is het moeilijk te genieten van haar zwangerschap. Ze heeft zwangerschapsbibbers en twijfelt of ze de verandering in haar leven wel aan kan.

Als Monique, die in juli is uitgerekend, haar baby voelt schoppen, wordt ze weer even gerustgesteld, vertelt ze in het Algemeen Dagblad vanuit Turkije waar ze op dit moment vakantie viert.

Met haar grote liefde Martijn Molleman, met wie ze sinds 2013 samen is, kreeg ze drie jaar geleden zoon Noah. Of hij een broertje of zusje krijgt, houdt de Volendamse voorlopig geheim.

Het ene moment kan ze niet wachten haar tweede spruit te ontmoeten, het volgende moment wordt ze ‘superzenuwachtig’ wakker. ,,En spoken er zoveel vragen door mijn hoofd. Ga ik net zoveel houden van dit kindje? Hoe was die beginperiode met een baby ook alweer?’’, vraagt ze zich openhartig af op Instagram.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een in m’n armen en een in m’n buik. ? Wat is dit toch een fantastische tijd!??Ik geniet hier zo ontzettend van, het blijft een wonder! De ene dag kan ik niet wachten tot ons tweede kindje bij ons is, en de andere dag word ik super zenuwachtig wakker en spoken er zoveel vragen door mijn hoofd. Ga ik net zoveel houden van dit kindje?! Hoe was die begin periode met een baby ook alweer?! Ik vond van geen kind naar 1 kind natuurlijk een enorme verandering, hoe gaat dat straks met 2 kids?! En zo kan ik nog wel even doorgaan… Vandaag weer zo’n dag terwijl er iemand in mijn buik lekker hard loopt te schoppen dat ik er zelfs ‘s nachts van wakker lig. Ach, het zal allemaal wel goed komen.. toch?! ☺️❤️

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

 

Tags

BABYGELUKMONIQUE SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck