Monique Smit over relatie met broer Jan: ‘Komen niet bij elkaar over de vloer’

Monique nog niet 'on speaking terms' met Jan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gingen vorig jaar hardnekkige geruchten rond dat Monique en Jan Smit ruzie met elkaar zouden hebben. Dat werd stellig ontkend door Monique, al vertelde ze wel dat Jan haar vaak negeerde. Hoe is de situatie nu tussen de twee?

Jan en Monique hadden jarenlang een bekoelde band maar gelukkig bracht Liza, de vrouw van Jan, de twee weer bij elkaar. Vorig jaar ging de geruchtenmolen weer draaien, omdat de wegen van Jan en Monique op werkgebied waren gescheiden. Er werd zelfs gesproken van een ruzie.

Geen innige band?

Toen Jan door Shownieuws naar de ruzie werd gevraagd, reageerde hij ijskoud. ,,Ik ga weer even door”, zei hij voor de camera. Monique liet vervolgens weten dat ze ‘doodmoe’ werd van de geruchten over een ruzie tussen haar en haar broer, maar liet wel doorschemeren dat er ook geen sprake meer is van een innige band. ,,We zeggen meestal dat het goed is. Als het niet goed zou zijn, dan zouden we dat niet zo snel tegen elkaar zeggen”, zei ze in gesprek met weekblad Weekend.

In verwachting

Hoe is de situatie nu? Monique maakte gisteren bekend zwanger te zijn van een derde kindje en daar sprak ze over met RTL Boulevard. Ze vertelt dat Jan ‘superenthousiast’ op het nieuws heeft gereageerd. Maar op de vraag of Jan haar ook tips heeft gegeven omdat hij een druk gezin heeft, antwoordt Monique vastbesloten: ,,Nee, geen tips. Dat laten we lekker gaan. We weten dat het goedkomt.”

Over de vloer

Komen de twee nog wel bij elkaar over de vloer? ,,We komen niet vaak bij elkaar over de vloer, nee”, antwoordt Monique, waarna ze snel van gedachten verandert. ,,Nee, maar we zien elkaar regelmatig en helemaal prima.”

Tags

JAN SMITMONIQUE SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie