Monique sneert naar Rachel Hazes

Monique Westenberg
Door: DitjesenDatjes
12-02-2020

Dat het niet klikte tussen Monique Westenberg en Rachel Hazes is al jaren bekend. Het gerucht gaat zelfs dat Rachel en haar zoon geen contact meer hadden omdat Monique zijn vriendin was. Nu de relatie uit is, hebben de twee niets meer met elkaar te maken. En voor het eerst laat Monique zich negatief uit over haar voormalig schoonmoeder.

Boze reactie

Op Instagram postte Monique een foto waar ze een shirt op aanhad uit de kledinglijn van André Hazes. Een positieve foto, maar toch reageerde iemand ontzettend negatief: ,,Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André. Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Rachel Hazes. En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door.”

Op die tekst hebben honderden mensen gereageerd. Woest op de reactie, van die persoon die achter het ogenschijnlijke nepaccount @amsterdamner41 zit. Maar ook Monique laat van zich horen. Zij schrijft alleen ‘Mocht ze willen’. Een duidelijke sneer naar Rachel.

Samen op vakantie

Momenteel zit Monique nog op Curaçao, samen met haar zoontje André. Wie ook op het eiland zitten zijn André Hazes en zijn vriendin Bridget Maasland. Monique, André en hun zoontje zijn wel een dagje op pad geweest, zonder Bridget.

 

 

Meer DenD