Monique steunt beste vriend André in moeilijke tijd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Djarno Hofland gaat door een moeilijke tijd heen. Hij laat op Instagram weten dat zijn oma, met wie hij een hele goed band had, is overleden.

Missen

,,Oma wat was u een bijzondere vrouw, iedereen was gek op u en iedereen kon met u lachen. U was heel belangrijk in mijn leven want toen mijn ouders hun eigen zaak gingen beginnen was u wel een soort moeder voor mij. Oma ik mis u nu al. En ga met opa boven weer samen zijn. LOVE YOU”, schrijft Djarno bij een filmpje van zijn oma. Van veel volgers heeft de beste vriend, die tevens de neef en de manager van André is, al steun gekregen. Ook Monique Westenberg, de vriendin van André, laat een berichtje achter. Zij schrijft niets, maar post drie gebroken hartjes.

Ook Monique heeft onlangs afscheid moeten nemen van een bijzondere vrouw in haar leven. Haar ‘pindamoeder’, de vrouw van haar vader, overleed eind vorig jaar aan kanker. Maria was al een tijd ziek, maar toch leek het even beter met haar te gaan. Helaas ging het eind 2018 mis, en overleed ze vlak voor de feestdagen.

https://www.instagram.com/p/BzzmVF_DWMx/

 

Tags

ANDRÉ HAZESDJARNO HOFLANDMONIQUE WESTENBERGOMAOVERLEDENROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck