Monique steunt Rossana Kluivert na Opgelicht?!

Door: DitjesenDatjes
17-12-2019

De liefde voor honden is bij Monique groot. Ze heeft al meerdere honden geadopteerd uit asielen in het buitenland en blijft ook nu ze alleenstaande moeder is tijd maken om te zorgen voor honden. Op Instagram post ze een foto van zichzelf samen met haar zoontje en twee andere vrouwen waarop ze een kersttrui draagt met een hond erop. En daarbij tagt ze het goede doel van een andere bekende Nederlander.

Opgelicht?!

Rossana lag de afgelopen week flink onder vuur nadat haar goede doel, Kluivert Dog Rescue Foundation, te zien was bij het programma Opgelicht?!. Daarin werd laten zien dat het onduidelijk is waarvoor al het donatiegeld wordt gebruikt en dat er nog helemaal geen Centrum van de stichting op Curacao is. De vrouw van voormalig voetballer Patrick Kluivert kreeg veel kritiek en duizenden mensen lieten weten boos te zijn en hun donaties stop te zetten.

Gelukkig voor Rossana zijn er ook veel mensen die wรฉl geloven dat ze eerlijk handelt en het beste voorheeft met de hondjes. Monique Westenberg is een van hen. Zij laat weten Rossana te steunen en vertrouwen in haar stichting te hebben.

Positief

Veel volgers reageren op de foto’s van Monique. Niet door de truien, maar doordat vooral vel vrouwen onder de indruk zijn van Monique. De ex-vriendin van Andrรฉ Hazes heeft de laatste paar maanden flink wat moeten verwerken, onder meer aan breukย  met Andrรฉ en het overlijden van haar oma. Toch blijft ze altijd positief.

 

 

\

 

Meer DenD