Monique treitert Rachel met ‘valse’ foto

Monique Westenberg
Door: DitjesenDatjes
02-06-2020

Monique Westenberg en haar schoonmoeder Rachel Hazes mogen elkaar niet. Dat is nooit zo geweest en het lijkt ook niet te gaan gebeuren. Sterker nog: Monique postte afgelopen weekend een foto waarmee ze Rachel leek te treiteren, maar verwijderde het kiekje snel. 

Gezicht geplakt

Samen met een bevriend gezin gingen Monique, André Hazes en zoontje André naar de Efteling. Op haar Instagram Stories deelde Monique een foto waar de twee gezinnen op staan, iedereen met een zwart mondkapje op. Maar wie beter naar de foto kijk, en vooral naar de achtergrond, ziet dat het hoofd van Rachel op een andere vrouw is geplakt! Waarom Monique dat heeft gedaan is onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze haar schoonmoeder wilde treiteren.

Toen er een volger reageerde op de post en liet weten het niet zo sympathiek te vinden, verwijderde Monique de story en postte dezelfde foto, maar dan zonder Rachel erin geplakt…..

Ruzie?

Wat er precies ooit is voorgevallen tussen Rachel en Monique is niet duidelijk. Al vanaf het moment dat Monique en André een relatie kregen, jaren geleden, leek het niet te boteren tussen de twee vrouwen. In eerste instantie ging het gerucht dat Rachel Monique te oud vond voor haar zoon, maar onlangs wist ze het wel goed met Bridget Maasland te vinden en die is nog ouder dan Monique.

Instagram Monique
Instagram Monique

De originele foto, met Rachel.

Instagram Monique
Instagram Monique

De foto die na een uur verscheen en de ander verving.


Meer DenD