Monique vraagt om advies, maar krijgt kritiek

Door: DitjesenDatjes
23-05-2019

Toen Monique Westenberg gisteren een post op Instagram plaatste over een kinderwagen die geschikt is om achter te hardlopen, had ze vast niet verwacht dat veel vrouwen negatief zouden reageren.

Ervaring

De vriendin van André Hazes post een foto van een vrouw die aan het hardlopen is en een kinderwagen voor zich uitduwt. ,,Nee dit ben ik niet, maar ik wil wel graag een buggy aanschaffen waarmee ik kan hardlopen. Zo kan ik m’n kindje gewoon gezellig meenemen. Ik wil graag hieronder van jullie weten wat jullie ervaringen hiermee zijn en welke hardloop buggy jullie aanbevelen”, schrijft Monique in haar post. Ze vraagt dus duidelijk om advies, maar sommige vrouwen geven ook kritiek.

,,Een kind van 2 stop je toch niet meer in een wagen?! Laat ‘m lekker mee joggen”, schrijft iemand, doelend op het feit dat het zoontje van Monique niet meer geduwd hoeft te worden. ,,Ik heb dat nooit begrepen: met een buggy hardlopen. Dat lijkt me ook enorm zwaar en irritant lopen. Als ze wat ouder zijn kunnen er naast fietsen”, schrijft een ander die niet snapt waarom Monique zo’n kinderwagen wil.

Natuurlijk zijn er ook heel veel vrouwen die wel begrijpen dat Monique zo’n kinderwagen wil aanschaffen. Misschien verraadt ze met dit bericht wel dat ze weer zwanger is!

 

 

 

Meer DenD