Monique was André spuugzat: deelt reactiefilmpje van helemaal kapotte André

Monique deelt filmpje van totaal kapotte André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft een bizar filmpje naar André Hazes gestuurd die gemaakt is in de tijd dat André nog verslaafd was. De zanger deelt de beelden met zijn volgers op Instagram. ,,Monique was mij spúúgzat.”

André kampte lange tijd met een verslaving. En hoewel hij inmiddels is afgekickt en zijn leven heeft gebeterd, wordt hij zo nu en dan nog met zijn neus op de feiten gedrukt.

‘Monique was mij spuugzat’

,,We weten allemaal natuurlijk waar ik vandaan kom qua verleden en nachten doorhalen, toch?”, zegt André in Instagram Stories. ,,Dus Moon was mij op een gegeven moment echt helemaal spúúgzat. En ze heeft mij toen een keer duizend keer gebeld en ik nam natuurlijk niet op, zoals altijd. En ze stuurt nu een filmpje van mijn reactie aan haar.”

Verslaafde André

André deelt het filmpje met zijn reactie. De zanger, die op dat moment nog verslaafd was, ligt in bed en ziet er slecht uit. ,,Doe eens rustig man, ik slaap!”, zegt André in het filmpje. ,,Ik heb even een paar uurtjes bijgeslapen. Doe eens even rústig aan, joh.”

‘Helemaal naar de klote’

De zanger moet lachen wanneer hij de beelden opnieuw te zien krijgt. ,,Helemaal naar de klote. Ingevallen gezicht, witte kleur, haren vies, dun lijf. Lig je daar in je nest… En het mooie was nog dat ik altijd dacht: Als ik dit stuur, dan gelooft ze me. Want ik laat zien dat ik in mijn bed lig.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck