Monique Westenberg beleeft geweldige avond met ‘zus’ Roxeanne

Monique beleeft geweldige avond met zus Roxeanne||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Monique Westenberg heeft vrijdagavond flink lopen dansen bij het concert van haar ‘zus’ Roxeanne Hazes. ,,Zus is in 010!”, schrijft ze bij een foto met Roxeanne op haar Instagram Story.

,,Zus is in 010! En ik ga er lekker een dansje bij doen!”, schrijft Monique bij de foto met haar ex-schoonzus Roxeanne Hazes. Roxeanne trad vrijdagavond op in de Maassilo in Rotterdam, als onderdeel van haar tour. Ook Rox deelt de foto op haar Instagram Story, met een hartje.

In het buitenland

Monique was de afgelopen dagen nog in het buitenland te vinden. Ze liet woensdag in een geheimzinnig bericht op Instagram weten dat ze aan een ‘nieuw hoofdstuk’ begint. ,,Nieuw hoofdstuk”, schreef ze op Instagram bij een foto van twee paspoorten vanuit het vliegtuig. De afgelopen dagen hield ze haar volgers op de hoogte van haar avontuur, maar vrijdagavond was ze weer ’thuis’ in Rotterdam. ,,And suddenly you know…It’s time to start something new and trust the magic of new beginnings”, schreef ze vrijdagmiddag bij een video op Instagram Story.

Cursus volgen

Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Monique een cursus gevolgd. Eerder volgde Monique een opleiding bij Charlotte Labee en deze cursus zou om iets soortgelijks gaan. Kleine Dré was in ieder geval niet mee: Monique’s vriendin Amalia deelde een foto van kleine Dré, die samen met haar zoontje aan het voetballen was.

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck