Monique Westenberg deelt belangrijke boodschap op Instagram

Monique deelt belangrijke boodschap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Monique Westenberg heeft een emotionele foto gedeeld op Instagram. Ze is samen met haar hond Frenkie te zien, en heeft een belangrijke boodschap voor haar volgers.

,,Eén hond redden zal niet de wereld veranderen”, begint Monique haar verhaal. ,,Maar voor die ene hond zal de wereld beslist voor altijd anders zijn.” Monique is gek op honden, en heeft Frenkie in 2019 geadopteerd uit een asiel op Bonaire. Haar volgers zijn het met haar boodschap eens. ,,Precies!”, reageert Quinty Trustfull onder haar foto.

Huis afgestemd

De hondenliefhebster liet eerder weten dat haar huis volledig afgestemd is op het welzijn van haar trouwe viervoeters. ,,Een huis moet geen showroom zijn, dus mijn honden mogen op de bank en in bed”, vertelde Monique eerder in de ‘LINDA.loves’. Het ontbreekt de honden werkelijk aan niks: zo heeft de ex van André Hazes zelfs een traplift laten bouwen voor haar andere hond Gioia. ,,Daar gaat ze lekker met haar dikke buik in zitten en eenmaal boven sloft ze naar de slaapkamer”, vertelt Monique. Bang voor hondenharen in bed is ze niet. ,,Ik kies wel voor stoffen waar je makkelijk een doekje overheen kunt halen.”

Tags

HondMonique Westenberg

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie