Monique Westenberg dronken op uit de hand gelopen feest

Monique Westenberg dronken op feest
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

We hebben allemaal gezien dat Monique het erg gezellig had bij de Amsterdamse Zomer. Maar blijkbaar iets té gezellig. Op een lege maag dronk ze stevig door en ging over haar nek op de terugweg. ,,De hele auto zat onder!”

Op stoelen dansen

Monique had het erg naar haar zin tijdens de Amsterdamse Zomer. ,,Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie”, schrijft ze in haar column voor Vriendin.

Monique besloot om een avondje helemaal los te gaan. Want hoewel ze niet vaak drinkt, houdt ze wel van een drankje en wilde er een groot feest van maken. ,,Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Auto ondergekotst

Met alleen een couscoussalade in de maag bleef ze maar door drinken. Maar op de terugweg naar huis werd ze plotseling misselijk en toen ging het helemaal fout. ,,We zijn op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin de auto kon zitten.”

Maar het was al te laat. ,,Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.” De volgende ochtend zag Monique dat haar auto helemaal onder haar braaksel zat. Snel rende ze met een emmer sop naar buiten om het schoon te maken. ,,De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden.”

Tags

DE AMSTERDAMSE ZOMERDRONKENHAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie