Monique Westenberg haalt subtiel uit op Instagram

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is een heftige periode geweest voor Monique Westenberg. De ex-verloofde van André Hazes werd keihard aan de kant gezet door de zanger, en moet wederom haar gebroken hart lijmen. Op Instagram maakt Monique duidelijk hoe dit proces eruitziet…

De breuk van André en Monique kwam voor haar als donderslag bij heldere hemel. Zij verklaarde dat het zijn keuze was om zijn gezin te verlaten, die zij niet had zien aankomen. Opvallend genoeg had Dre binnen no-time een nieuwe liefde: Sarah van Soelen. Speelde dit al tijdens zijn relatie met Monique?

Sneer

Monique is hard aan het werk om te herstellen van de vreselijke breuk. Bijna dagelijks werd zij geconfronteerd van een smoorverliefde Dre en Sarah op haar Instagram, tot ze besloot haar ex te ontvolgen.

Op Instagram schrijft Monique dat ze sessies van een coach heeft gevolgd, met de naam ‘Master in Happiness’. ,,Maartje heeft mij zo veel meer inzichten gegeven in mijn overtuigingen, patronen en valkuilen.”

Monique laat weten dat er ook anderen zijn die zij deze sessies aanraadt. Haalt ze hiermee uit naar haar ex? ,,Tijdens de sessies kwamen er genoeg personen in mijn gedachten die ik deze bewustwording ook zo zou gunnen. Ik ben dankbaar dat ik door een lieve vriendin werd gewezen op Maartje en hoop hiermee misschien jou ook wel een duwtje in haar richting te geven”.

Tags

ANDRE EN SARAHDRE EN MONIQUEDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck