Monique Westenberg heeft grote plannen: twee managers ingehuurd

Heeft Monique grote plannen?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt erop dat Monique Westenberg grote plannen heeft. Ze heeft inmiddels twee managers ingehuurd waar ze voortdurend meetings mee heeft. Wat zijn haar plannen?

Toen Monique een relatie kreeg met André Hazes en volledig opgenomen werd in de Hazes-familie, werd ze vaak neergezet als ‘het liefje van’. En nu, een tijd na de breuk, vragen nog steeds velen zich af of Monique wel haar eigen geld verdient.

‘Ga werken voor je geld’

Vooral Rachel Hazes uitte onlangs nog haar ongenoegen. Volgens haar leidt Monique nog altijd een luxeleventje ‘zonder daar iets voor te doen’. ,,André betaalt tot op heden alles voor haar. Alle uitjes, alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe. Hij krijgt de hele dag door tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen”, zei ze in weekblad Story.

Omdat kleine Dré naar school gaat, vindt Rachel dat Monique gewoon moet gaan werken. ,,Monique is een vrouw van in de veertig, die niets aan haar handen mankeert. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

En blijkbaar is Monique daar momenteel druk mee bezig. Ze heeft niet één, maar twee managers ingehuurd waar ze zojuist een meeting mee had. Wat voor grote plannen heeft ze?

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZES FAMILIEHAZESFAMILIEMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck