Monique Westenberg in de wolken: ‘Houd nu al zoveel van jou’

Monique Westenberg is in de wolken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg kreeg er afgelopen weekend een nieuw familielid bij, namelijk nichtje Ché. De trotse tante deelt maar al te graag beelden van het kleine meisje. ,,Ik houd nu al zó veel van jou.”

De broer van Monique, Mathieu, is opnieuw vader geworden van een dochtertje. Het meisje heeft de prachtige naam Ché gekregen.

Zes weken te vroeg

Monique kan haar geluk niet op dat ze weer tante is geworden en wilde haar nichtje dan ook snel ontmoeten. ,,Mooi klein mini meisje, ik houd nu al zó veel van jou, Ché”, schrijft Monique op Instagram bij een serie zoete foto’s waarbij ze het kleine meisje in haar armen heeft.

Op de foto’s is te zien dat moeder en dochter nog in het ziekenhuis zijn. Bijna twee weken geleden stond de babyshower gepland, maar dat feestje liep uit op een ziekenhuisbezoek. ,,Door plotselinge ontsluiting, zes weken te vroeg, lag deze dame ineens in het ziekenhuis”, schreef Monique geschrokken over haar schoonzus.

Maar gelukkig is alles goed gegaan en is Ché gezond en wel ter wereld gekomen. Kleine Dré was niet mee op babybezoek, die was op stap met Djarno Hofland waar vermoedelijk ook zijn vader André Hazes bij was.

Tags

André Hazesandre moniqueHazesHazes familieMonique Westenberg

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie