Monique Westenberg: ‘Juicekanalen liegen’

Monique haat juicekanalen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg is klaar met de verhalen die door de juicekanalen verspreid worden. De ene dag gaan zij en André trouwen, en de volgende dag gaat de bruiloft niet meer door. Volgens Monique zijn het allemaal leugens. ,,Hoe vaak juicekanalen het ook beweren.”

Monique en André hebben samen een zoontje en verloofden zich in december 2020, en toch kwam er in maart 2021 een einde aan de relatie. Het was een moeilijke tijd, zo legt Monique uit in LINDA.

‘Eenzaam in mijn verdriet’

,,De ochtend nadat onze breuk bekend werd, moest ik het schoolplein op met onze zoon. Ik voelde me bekeken, eenzaam in mijn verdriet”, aldus Monique. In samenspraak met de schoolleiding werd er een bericht gestuurd naar alle ouders waarin Monique aangaf dat ze liever had dat de ouders naar haar toekwamen dan achter haar rug om te praten.

,,De uitkomst was fijn: zelfs ouders die ik niet kende, steunden me”, legt ze uit. ,,Via social media kreeg ik honderden berichten, kaarten, zo veel bossen bloemen dat ik geen vaas meer over had.”

Deur op een kier

Monique heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het niet háár keus was om de relatie te beëindigen. Ze leek dan ook enorm haar best te doen om het hart van André opnieuw te veroveren. In die tijd was André al lang weer verder gegaan en kreeg hij een relatie met Sarah van Soelen, maar dat weerhield Monique er niet van om haar best te blijven doen.

Op Instagram praatte ze enkel vol lof over André en toen de zanger ook de relatie met Sarah beëindigde, leek zijn deur weer op een kier te staan. Monique greep haar kans en stelde voor om weer een gezin te vormen en samen op vakantie te gaan.

Intieme foto’s

,,Mijn ouders scheidden toen ik 7 was, maar bleven bevriend: feestdagen en vakanties vierden we als gezin. We zijn met z’n drieën naar Amerika en Thailand geweest”, aldus Monique.

Maar naast een gezin, leken André en Monique in Amerika ook weer een stel te zijn. Er lekten intieme foto’s van de twee uit in de bladen en juicekanalen beweerden al snel dat er een bruiloft op komst was.

‘Ik kan gaan helen’

Monique is de verhalen over een bruiloft helemaal zat en beschuldigt de kanalen van liegen. ,,We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren”, verduidelijkt Monique. Hoe zij en André momenteel met elkaar omgaan, geeft haar rust. Ze kan André eindelijk loslaten. ,,Ik kan gaan helen.”

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEHAZESJUICEJUICEKANALENMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck