Monique Westenberg onthult: ‘Tino is terug bij Kim’

Tino Martin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tino Martin zou een geheime relatie hebben met Gerard Joling. Dat gerucht ging een tijd geleden rond. Vorige week werd geschreven over de héle goede band tussen Tino en Monique Westenberg. Maar Monique onthult nu dat daar niets van waar is. Sterker nog: Tino zou helemaal geen vrijgezel meer zijn!

Monique reageert onder een van haar eigen Instagramfoto’s. Op de foto is zij samen met haar zoon te zien. Veel mensen dachten door de foto dat Monique een eigen woning had gevonden en dus ging verhuizen, maar dit blijkt niet waar te zijn. Monique kan gelukkig wel om de geruchten lachen en reageert het volgende: ,,Ging gewoon even naar de verjaardag van de tweeling. Het wordt steeds gekker. Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim samen is. Snap jij het nog?”

‘Druk met carrières’

Tino en Kimberley waren ruim drie jaar samen toen hun relatie afgelopen augustus stuk liep. De twee lieten weten dat ze uit elkaar zijn gegroeid maar geen ruzie hebben. Ze hadden het gewoon allebei te druk met hun eigen carrière. De breuk kwam voor velen onverwachts want niet veel eerder kocht het stel samen een huis in Vinkeveen voor meer dan een miljoen euro. Zullen ze daar nu weer samen wonen?

Tags

GERARD JOLINGKIMBERLEYMONIQUE WESTENBERGRELATIETINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck