Monique Westenberg reageert op comeback André

Monique reageert op comeback André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Monique Westenberg heeft op Instagram gereageerd op de comeback van haar ex André Hazes. André verscheen vrijdagavond na ruim anderhalf jaar weer op het podium, en maakte zijn opwachting tijdens het eerste Holland Zingt Hazes-concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Monique laat weten dat ze ‘fucking trots’ is.

,,Na anderhalf jaar geen podium, geen publiek, geen stress en geen drank is daar het moment waar hij de afgelopen maanden mentaal keihard naartoe heeft geleefd en gewerkt”, begint Westenberg op haar verhaal. ,,Dit keer zonder stress, maar met gezonde spanning en uitkijkend naar het publiek en het applaus dat hij zo gemist heeft.” Volgens Monique is haar ex ‘helder in het koppie’ en zijn stem ‘beter dan ooit’. ,,Waar hij voorheen al dagen niet te harden was en er tegenop keek als een gek, heeft dat nu plaats gemaakt voor kalmte, plezier en enthousiasme. Ik ben f*cking trots op deze gozer”, schrijft ze op Instagram.

André betrad in september 2021 voor het laatst het podium, en stopte daarna met optreden vanwege een burn-out. In oktober 2022 liet hij op Instagram weten dat hij ‘in de meest donkere periode van zijn leven’ zat. ,,Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken”, schreef André toen.

Tags

ANDRÉ HAZESHOLLAND ZINGT HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie