Monique Westenberg schrijft over moederschap

Door: DitjesenDatjes
17-04-2018

Het moederschap is een van de beste dingen die Monique Westenberg ooit is overkomen. Dat wordt duidelijk uit een post op Instagram.

Schattig

De vriendin van André Hazes is dol op haar zoontje André van anderhalf jaar oud. Haar Instagrampagina barst van de schattige foto’s van het jongetje. Het lijkt alsof ze iedere vrije minuut met hem wil doorbrengen.

Op Instagram heeft ze een nieuwe foto gepost waarop ze samen met kleine André staat. Bij de foto staat een emotionele tekst: ,,Over dertig jaar maakt het niet uit hoeveel geld ik had, in welke auto ik reed en welke kleren ik draag. Wat het aller belangrijkst is, is dat ik een verschil maak in het leven van mijn kind, en dat hij zich een moeder herinnert die hem goed opvoedde en onvoorwaardelijk van hem hield.”

Liefde

Ontzettend veel volgers, voornamelijk vrouwen, reageerden op de post. Bijna iedereen is het met Monique eens, en noemen hun kind ook het belangrijkste. “Geld maakt niet gelukkig”, “Alles voor je kind”, en “Liefde is het belangrijkst bij het opvoeden”, schrijven zij.

 

Meer DenD