Monique Westenberg support anti-vaxxer

Monique Westenberg is tegen vaccineren?
Door: Charlotte Wijnen
28-09-2021

Monique Westenberg support Isa Kriens op Instagram. Isa is tegen het coronabeleid en laat zich dan ook niet vaccineren. Net als vele andere anti-vaxxers is Isa niet bang om haar mening te uiten, iets waar Monique kennelijk bewondering voor heeft.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Coronabeleid

,,Het is eindelijk gelukt. Een massale opkomst van mensen die opstaan voor hun rechten”, zo begint Isa Kriens haar verhaal op Instagram. ,,Hoe fijn het ook is om te voelen dat de groep groter wordt, het gaat niet om erkenning. We doen dit omdat we willen terugkijken op deze tijd en kunnen zeggen: We hebben het geprobeerd. We zijn niet gezwicht voor welke druk dan ook.”

Isa zegt dat ze kiest voor ‘verzet’ als het gaat om het coronabeleid in Nederland. ,,Ik kies voor verzet en ik hou me niet koest. Want dit is groter dan ik ben.”

Ze heeft zich niet laten vaccineren en doet ook niet mee aan het testbeleid. Op Twitter deelde ze al een tijdje terug dat het haar niet uitmaakt dat ze niet meer naar het buitenland mag. ,,Als het betekent dat ik nooit meer naar de Kuip of het buitenland kan, dan is dat zo.”

Support van Monique

Kennelijk heeft Monique Westenberg bewondering voor de sterke mening die Isa heeft over het coronabeleid. Ze geeft een like op het Instagrambericht en reageert een emoticon die laat zien dat ze Isa support.

Of Monique voor of tegen vaccineren is, is niet bekend. Maar aan het testbeleid doet Monique in ieder geval wel mee. In haar Instagram Stories deelde ze gisteren dat ze een coronatest heeft gedaan.

Meer DenD